Една жена разказа, че два месеца преди да се омъжи, за когото смяташе, че е любовта на живота й, открила, че той не е „истинският джентълмен“, за който се е представял.

Когато лорд Бърти Ъндърууд нахлу в живота на Меган Кларк, 27-годишната не търсила любовта, но неговият чар и внимателност заедно с пищните подаръци и нощните срещи я спечелиха.

Меган не подозирала, че нейната история на Пепеляшка няма да има щастлив край.

Меган обясни, че двамата се срещнали за първи път, когато Бърти влязъл в бара, в който работела в Обединеното кралство през 2017 г.

Месец по-късно - с много нощни срещи, разходки с колата му Bentley, цветя и подаръци от Harrods - тя се преместила в къщата му - триетажен дом на брега на морето.

Коледа наближила и лордът предложил брак със скъп диамантен пръстен.

Меган дори напуснала работата си в бара, за да се присъедини към собствения бизнес на Бърти за продажба на часовници.

В къщата започнали да се появяват писма, адресирани до други хора и след година и половина Меган започнала да става подозрителна.

Претърсвайки офиса на Бърти, тя открила още писма с други имена и така Меган разкрила, че Бърти всъщност е измамник на име Робърт Мадейски.

Меган разбрала, че той е създал множество кредитни карти на нейно име, оставяйки я с дълг от около 40 000 долара.

И Меган не е единственият човек, станал жертва на измамата на Мадейски, съобщава се, че той мамил и мъже.

Меган обясни, че е „доверчив човек, докато хората не й дадат причина да не го прави“ и в крайна сметка Мадейски беше „добър в това, което правеше“.

Тя разсъждава: „Всеки един човек, на когото е правил това и с когото е имал сексуални отношения, е бил различен. Няма абсолютно никакъв модел в типа, пола или възрастта, което ме кара да мисля, че никога не е имало истински чувства.“

Мадейски беше арестуван за несвързани обвинения в измама, но по средата на излежаването на петгодишна присъда той избяга и оттогава се укрива.

„Без нито едно съмнение в ума ми, знам, че той ще направи точно същото нещо на някой друг в момента и те ще забравят напълно кой е той. Надявам се, че разкриването на лицето му ще доведе до намирането му", казва Меган.