Животът на 36-годишна рускиня от Ленинградска област от щастлива майка в един момент се обръща с главата надолу. Марина (името е променено, б.р.) работи като инспектор по контрол на качеството, през последните няколко години тя е в отпуск по майчинство, за да се грижи за двете си малки деца, а също отглежда и 16-годишна красавица. Жената отглежда сама децата си, тъй като се е развела с безработния си съпруг.

Късно в понеделник, 13 януари 2020 г., бившият съпруг отишъл в дома на Марина. Той започна да й досажда, но Марина го отблъснала, след което мъжът отишъл да тормози по-голямата им дъщеря. И... се опитал да изнасили момичето.

Марина сама отгледа три деца. Снимка: Лична страница на героя на публикацията в социалната мрежа

"В 22:29 ч на 13 януари по спешния телефон получих обаждане от жена, която ми каза, че в апартамента си е удушила бившия си съпруг", разказа източник на правоохранителните органи.

Както обяснила жената, нейният безработен бивш съпруг отишъл в дома й и се опитал да изнасили 16-годишната им дъщеря. Майката се опитала да изблъска мъжа. Не знаейки как да се справи с агресора, тя грабнала колана от халата си, хвърлила го около врата му и в процеса на борбата го удушила. Щом жената разбрала, че бившият й съпруг вече не диша, веднага се обадила на 112.

Бащата се опита да изнасили собствената си 16-годишна дъщеря. Снимка: Лична страница на героя на публикацията в социалната мрежа

На местопроизшествието веднага са пристигнали служители на реда. В момента се решава въпросът за образуване на наказателно дело. До този момент не е избрана превантивна мярка на майката, която е защитила дъщеря си.

Източник KP.RU, превод и редакция Glas.bg