20-годишна звезда от TikTok беше обвинена в убийство, след като тялото на терапевт беше открито увито в брезент на магистрала.

Териън Томас, по-известен онлайн като г-н Прада, беше арестуван в Източен Батън Руж, Луизана, във вторник, след като 69-годишният терапевт Уилям Никълъс Ейбрахам беше намерен мъртъв отстрани на път близо няколко дни по-рано.

Причината за смъртта му е травма с тъп предмет, според властите.

Томас има множество акаунти в TikTok, един от които има 4,3 милиона последователи и над 500 милиона харесвания.

Смята се, че той е избягал от полицията, докато е карал колата на Ейбрахам. По-късно претърсване на дома му откри доказателства, сочещи, че вътре е имало жестока кавга, според клетвена декларация за арест, подадена от офиса на шерифа.

Полицията откри "значително количество кръв" и "множество остри предмети и други оръжия", предаде NBC, цитирайки клетвената декларация.

Изображения на Томас, публикувани от полицията преди ареста му

В съобщение на шерифската служба на общината в Източен Батън Руж се казва, че връзката между TikToker-ът и Абрахам е неясна. Не се смята, че Томас е бил пациент на терапевта.

Ейбрахам е видян да влиза в апартамента на Томас в събота вечер, според заповедта за арест. Тялото му е намерено на следващия ден със същите дрехи.

Свидетели казаха на полицията, че Томас е видян да влачи нещо, увито в син чаршаф, надолу по стълбите на жилищната сграда, преди да постави брезента в колата на Ейбрахам, според клетвената декларация.

„Това е била много физическа и много насилствена атака“, каза шерифът на общината Тангипахоа Джералд Стикър пред местна телевизионна станция. „Бил е удрян в главата, раменете и шията.“

Адвокат, който преди е представлявал Ейбрахам, го описва като "много мил и нежен човек". Той каза: "Никой не заслужава да умре по този начин, но никога не бих очаквал някой с неговия характер да бъде насилствено убит."

Томас придоби популярност в TikTok с правенето на комедийни видеоклипове. Той остава в ареста в Далас, Тексас и очаква екстрадиция в Луизиана.

@mr.prada458 #fyp ♬ there is a light that never goes out pt2 - ????????

Едно от последните публикувани видеа на "Господин Прада", то е събрало 25 милиона гледания. "Когато искам да бъда непукист и мистериозен, но малко дете ми помаха"