Любовните авантюри на американска двойка на задната седалка на Range Rover едва не завършиха с трагедия. Джипът се плъзна в река във Филаделфия (САЩ) посред нощ. 

Полицията казва, че влюбените очевидно са правили любов в кола близо до река Шуйлкил около 4:15 сутринта в сряда, 28 август. Един от тях случайно натиснал скоростния лост, след което возилото започнало да се движи към езерото, а след това се преобърнало и потънало на дъното близо до моста Strawberry Mansion, пише New York Post.

Шофьорът и пътничката, чиито имена не се съобщават, са скочили от Range Rover 2020, преди да потъне. Около 9 сутринта спасители са извадили колата от реката. По предварителна информация срещу замесените в историята няма повдигнати обвинения.

Range Rover падна в реката докато двойка се любеше, любопитство, шеги, забавни случки, САЩЦял екран
Шофьорът и пътничката успели да избягат Снимка: CBS
Range Rover падна в реката докато двойка се любеше, любопитство, шеги, забавни случки, САЩЦял екран

Този инцидент се случва само няколко седмици след като друга кола влезе в река Шуйлкил. Свидетел, който ловил риба наблизо, разказа, че седанът се е движил по пътя край реката, след което изведнъж започнал да намалява и се хвърлил във водоема на заден ход. Когато спасителите пристигнали на мястото, в колата не е имало никой, въпреки факта, че и четирите врати са били заключени. Полицията в момента разследва този инцидент.