Инфлуенсър, модел и създател на съдържание за възрастни беше открита мъртва в дома си.

36-годишната Синди Елизабет Ернандес Перес беше открита убита в къщата си от полицията, след като загрижени роднини се свързали с тях, когато тя не отишла да вземе тригодишния си син от детската градина.

Полицаи посетиха дома на звездата от социалните медии в мексиканския град Монтерей на 4 октомври и я намерили гола в леглото.

Известна онлайн като LaBarbieRegia и Ana Fabiola, Перес е получила прободни рани по врата си и също е имала наранявания по други части на тялото си. Твърди се също, че е била открита с възглавница върху лицето си.

Мексиканската звезда имаше над 10 200 фенове в Instagram под името Ана Фабиола. В платформата на социалните медии тя описва себе си като „любовен предприемач, кралица на красотата и модел“, както и католичка и фенка на базирания в Монтерей футболен клуб Тигрес.

Последната й публикация от неделя, 29 септември, е нейно селфи, на което се усмихва пред камерата. Надписът гласи: „Усмивката е кривата, която прави всичко правилно.“

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Ana Fabiola MTY ???? (@anafabymty)

Много почит към нея бяха оставени онлайн от някои от нейните 10 000 последователи. Един написа: „Колко тъжно, нека има мир и справедливост за вашите близки.“ Втори каза: „Бог да те пази и да се грижи за сина ти.“

Трети човек написа: „Почивай в мир, надявам се, че твоят [син] има някой, който да го пази и да й каже каква страхотна майка си била“. Други изразиха надежда престъплението да бъде разкрито. „Предполагам, че има камери наоколо, надявам се това да не остане ненаказано, стига с тези загуби.“

Води се разследване за установяване на обстоятелствата около смъртта на Перес. От прокуратурата съобщиха, че преглеждат записите на камерите. Към момента не са извършени арести.