35-годишният Брандън Майлс Мей от Детройт (Мичиган, САЩ) изглежда толкова млад, че непознати често го бъркат с 15-годишен ученик. Понякога това се превръща в истински проблем на летищата, където той е спиран от охраната за допълнителна проверка на паспортните данни.  

Наскоро Брандън разкри пред репортери тайните на младостта си. Според него предотвратяването на стареенето започва на 13-годишна възраст, когато той се грижи сериозно за кожата си, използвайки слънцезащитен крем, а също така полага всички усилия да поддържа здравословен начин на живот като цяло, по-специално никога не е пил алкохол, пише Daily Star.

Как да поддържаме младостта, външния вид, красотата, старостта, Брандън Майлс Мей от Детройт, снимка, САЩЦял екран
Наскоро Брандън разкри пред репортери тайните на младостта си Снимка: Brandon Miles May

Мей твърди, че спазва специална диета, която включва пресни плодове и горски плодове - боровинки, къпини и малини, органични храни, по-специално прясна риба, зелен чай и черен шоколад със съдържание на какао от 92 до 100%. Освен това, за да се чувства толкова млад, колкото преди 10 години, той се отказа от захарта, зърнените храни и въглехидратите.

„Аз също не пия алкохол и се пазя от слънчева светлина през целия си живот - нося качулка и покривам ръцете си“, обяснява мъжът, добавяйки, че служителите по сигурността на летището често го проверяват отново, когато проверяват данните в паспорта му.

Как да поддържаме младостта, външния вид, красотата, старостта, Брандън Майлс Мей от Детройт, снимка, САЩЦял екран
Мей стои далеч от слънчева светлина Снимка: Brandon Miles May

Повечето хора смятат, че Брандън е на възраст между 15 и 19 години и го подозират, че се интересува от пластични операции и „инжекции за красота“. Мъжът обаче се кълне, че не е правил никакви козметични процедури, за да запази младостта си - и дори спортува в доста премерени дози.

"Опитвам се да не се претоварвам с упражнения. Прекаленото натоварване също е стрес за тялото, което ускорява стареенето. Вместо това избрах ходене, йога и малко силови тренировки", споделя Мей.

Казва, че "инвестира" в себе си, но не за да живее вечно, а просто иска да поддържа тялото си здраво възможно най-дълго.

Как да поддържаме младостта, външния вид, красотата, старостта, Брандън Майлс Мей от Детройт, снимка, САЩЦял екран
Повечето хора смятат, че Брандън е на възраст между 15 и 19 години Снимка: Брандън Майлс Мей