Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров се оказаха на пътя на идващия ураган от четвърта степен "Милтън". Тримата са в САЩ на едномесечно турне. Последното им представление в неделя беше в Нейпълс, щата Флорида. Те планираха да прекарат няколко дни там и да се порадват на топло време и малко плаж. Но градчето е в конуса на "Милтън", който се очаква да удари късно вечерта в сряда. Но мощните вълни и силен дъжд вече се стоварват върху крайбрежието в региона.

Тримата актьори трябва да пътуват в сряда за Монреал в Канада където в петък е следващото им представление преди да се завърнат в САЩ за участия в Детройт (в събота) и Чикаго (в неделя). Сега Мамалев, Тончо и Камен са решили да се евакуират от Нейпълс в Маями, който се очаква да бъде пощаден от урагана и в сряда да летят за Монтреал. 

Любимите актьори имат общо 12 представления и на много места ще изиграят продължението на комедийното си шоу – „Майсторите на комедията 2“. Там където не са гостували пък българите ще видят първата част на спектакъла. Те вече играха пред българите в Маями, Атланта и Нейпълс, пише bgvoice.com.

Турнето в дати

 11 октомври, петък - Монреал

  • 12 октомври, събота - Детройт
  • 13 октомври, неделя - Чикаго
  • 16 октомври, сряда - Лас Вегас
  • 19 октомври, събота - Сан Диего/Ориндж каунти
  • 20 октомври, неделя - Ванкувър
  • 23 октомври, сряда - Калгари
  • 26 октомври, събота - Сан Франциско
  • 27 октомври, неделя - Денвър

През 2019 година представлението се игра пред пълни зали в САЩ и Канада и вдигна публиката на бис, които си спомниха за любимите образи на поколения българи образи от „Ку-Ку“, „Каналето“, НЛО и „Шоуто на Канала“. Сега Мамалев, Тончо и Камен Во са подготвили още нови и интересни скечове на познатите герои.

Тримата ще направят всичко възможно ураганът да не попречи на предстоящите им срещи с нашите сънародници и затова променят плановете си спрямо прогнозите на синоптиците.

Ураганът Милтън се насочва към западното крайбрежие на Флорида, където се очаква да достигне сушата късно вечерта сряда срещу четвъртък. „Прогнозите са, че Милтън ще остане изключително опасен ураган до достигането на сушата във Флорида“, се казва в съобщение на Националния център за ураганите на САЩ, като се добавя, че бурята има постоянни ветрове със скорост около 155 мили в час (250 км/ч).

Властите във Флорида издадоха заповеди за задължителна евакуация на райони, включително някои части на Тампа - метрополис с население над 3 милиона души, който може да понесе директен удар.

„Ако бурята се задържи на сегашното си трасе, това ще бъде най-тежката буря, която ще засегне района на Тампа от повече от 100 години“, заяви Националната метеорологична служба.

Очаквайте подробности!