Кампанията на бившия президент Доналд Тръмп вече продава тениски, които изглежда са вдъхновени от турнето Eras Tour на Тейлър Суифт.

„Призоваваме всички Swifties за Тръмп“, гласи публикация в официалния акаунт на X за кампанията на Тръмп, която беше публикувана по-рано през седмицата.

Постът продължава с призив към поддръжниците да „вземат своята тениска от ерата на Тръмп още днес“.

Тениската е украсена с основно изображение, показващо Тръмп, вдигнал високо вдигнат юмрук, с решетка на фона с 12 други снимки, изобразяващи лицето на бившия президент. Една от снимките е снимка на Тръмп от 2023 г., когато той беше задържан в затвора на окръг Фултън в Джорджия по обвинения, свързани с намеса в изборите.

За сравнение, ето как изглежда официалния рекламен плакат за турнето на Суифт - The Eras Tour.

След президентския дебат между Тръмп и Харис Суифт, за която се предполага, че е една от най-влиятелните публични личности, официално подкрепи Камала Харис и нейната президентска половинка - Тим Уолс, в пост в Instagram. В пост в Instagram със снимка на нея и една от нейните котки, на име Бенджамин Бътън, Тейлър Суифт се подписа като "бездетна дама с котки", популярно изказване на кандидата за вицепрезидент на Тръмп - Ванс, преди да каже "Аз гласувам за Камала Харис, защото тя се бори за правата и каузите, за които вярвам, че се нуждаят от воин, който да ги защити."

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

Тръмп пусна фалшиви снимки на Тейлър Суифт, феновете ѝ са бесни