Стана ясно и какви са били последните думи на мъжа, убит на митинга на бившия американски президент Доналд Тръмп в Пенсилвания. „Той е моят герой“, каза съпругата му Хелън Комператор пред New York Post. „Той просто каза „Залегни!“ Това беше последното нещо, което ни каза.", допълва тя.

Кой е загиналият при стрелбата срещу Тръмп?

Оттогава сегашният президент Джо Байдън се опита да изрази съчувствието си на семейство Комператор, но Хелън отказва да се чуе с него. Причината е, защото починалият ѝ съпруг бил отдаден републиканец.

„Не говоря с Байдън“, каза Хелън. - "Не исках да говоря с него. Съпругът ми беше ревностен републиканец и не би искал да говоря с него“, обяснява тя.

Хелън добавя, че няма "неблагоразположение" към президента. „Аз не съм от хората, които се занимават с политика. Подкрепям Тръмп, за него гласувам, но нямам никаква лоши чувства към Байдън. Той не е направил нищо на съпруга ми, едно 20-годишно дете го направи“, казва тя.

Хелън споделя, че тя и съпругът й, с когото са заедно от гимназията, са били на прага да отпразнуват 29-ата си годишнина от сватбата. „Бяхме на митинга като семейство“, казва тя. - "Просто беше развълнуван. Щеше да бъде хубав ден със семейството."

Хелън желае Америка да запомни Кори като „много любящ съпруг“. „Той беше прост човек, но поставяше жена си и децата си на първо място през цялото време.“