33-годишната самотна майка Елайна Стар от Ню Йорк стана известна с това, че похарчи около 250 хиляди долара за пластични операции, но всички подобрения все още не й помагатда намери щастие в личния си живот. 

Според Елайна, тя се е подложила на общо 500 процедури, за да направи лицето и фигурата си още по-добри. Тя има пухкави устни, много тънка талия и големи гърди.

Промените във външния вид накараха много мъже да искат да бъдат с нея само защото беше „пластмасова“, признава Стар. Това обаче по никакъв начин не засяга отношението на героинята към по-нататъшни експерименти с тялото си.

„Имах над 500 процедури. Мъжете ще се взират, а жените винаги имат проблем. Струвам 250 000 долара. Ако някой, с когото излизам, ме помоли да спра да си правя пластични операции, той ще остане сам много бързо.“

Елайна казва, че винаги е уголемявала устните си и няма намерение да спира, въпреки че разбира, че те не изглеждат естествено.

В допълнение към инжекциите за красота, тя има около 14 „големи“ операции, не по-малко от четири бразилски повдигания на дупето, две коремни корема и корсетиране. За да поддържа младостта си, тя редовно си инжектира ботокс и силикон в лицето.

„Хората не го харесват, но за мен това е нещо като начин на живот... Просто наистина търся някой, който да ме обича заради това, което съм, защото съм умна и забавна и защото има толкова много други неща, че го вкарвам в играта“, подчерта американката в разговор с Truly.

Елейна каза още, че излиза само с мъже по-високи от 1,93 метра и че ходи на фитнес всеки ден.

Тя признава, че е била много нервна, но е продължила да търси човек, който да се интересува не от необичайния й външен вид, а от самата нея. Елайна мечтае да намери мъж, който да приеме уникалния й начин на живот, който често я кара да ляга под ножа.

Преди две години една от операциите на Стар едва не завърши с трагедия. Поредната хирургична интервенция доведе до сериозни медицински усложнения, след което тя разви сепсис. По-рано Елайна едва не изкърви до смърт в спешното отделение. Тя дори накара медицинска сестра да дойде в дома й, за да провери отворените рани от задните й импланти.