"Гневна съм! Каква е тази агресия? Каква е тази злоба? Що за човек си ти?" С думи на възмущение майка разказа за грозна агресия, която се разиграла пред очите на сина ѝ на оживена улица във Варна.

Жената твърди, че момчето станало свидетел на саморазправа между водачи. По разказа ѝ, всичко се разиграло на кръстовището на Окръжна болница в морската столица, докато колите изчаквали на червен светофар.

Търновката, която запазва анонимност, разказва, че шофьор излязъл от автомобила си и се нахвърлил с "ритници и юмруци" на младеж, управляващ съседна кола.

"Синът ми не посмял да се намеси, защото е бил страшно агресивен. Момчето е било много стресирано и в кръв", пише дамата, която дава гласност на историята в една от големите групи на града в социалната мрежа Facebook.

"Гневна съм! Каква е тази агресия? Каква е тази злоба? Що за човек си ти? Имаш ли деца и как ще се чувстваш ако се приберат пребити? В джунгла ли живеем?", споделя възмущението си тя.

Случаят събира десетки реакции във Facebook. Хората изразяват притеснението си, че подобни агресивния деяния зачестяват, а други се чудят защо не са се намесили околните.

"Никой не е очаквал от сина Ви да се намесва. Достатъчно е да беше набрал 112", пише мъж.

"Докато обществото гледа и си казва "Не е проблема на мен", ще е така. Не говоря за сина Ви! Навярно е имало и други хора и никой не е реагирал", пише друг гражданин.

"За съжаление агресията царува навсякъде! Няма  нито възпитание, нито емпатия, нито съзнание! Лудост!", твърди варненец.

Вижте и целия разказ за случая:

"Тази вечер, около 19:15, на кръстовището до Окръжна болница моят син е станал свидетел на зверски побой. Докато чакат колите за потегляне, един мъж излиза от своята кола и напада момче от съседна, като го удря с ритници и юмруци в главата, защото му се изпречил на пътя.

Синът ми не посмял да се намеси, защото е бил страшно агресивен. Момчето е било много стресирано и в кръв. Гневна съм! Каква е тази агресия? Каква е тази злоба? Що за човек си ти? Имаш ли деца и как ще се чувстваш ако се приберат пребити? В джунгла ли живеем? Много ми е мъчно за момчето и силно се надявам да е посетил болница и да си търси правата. Няма как да се разхожда спокойно този човек и да не бъде наказан".

Към момента няма официална информация за случая и яснота дали е попаден сигнал до органите на реда.

Очаквайте подробности!

Снимката е илюстративна