39-годишната Бел Корбет от Австралия каза, че отглежда тригодишната си дъщеря на име Аура като вещица.  Жената, която смята себе си за вещица, казва, че е духовно свързана с природата и живее в хармония със сезоните и стихиите. Тя иска дъщеря й Аура да направи същото.

Бел настоява, че животът й не се състои само от островърхи шапки и яхнати метли, пише Mirror. Тя се опитва да прекарва много време с дъщеря си сред природата и я насърчава да жадува за колодата на Оракула. Всеки месец майка и дъщеря почистват и енергизират своите кристали под пълнолуние.

„Да бъдеш вещица, означава да бъдеш непредубеден за нещата и да разбираш, че в живота има нещо повече от това, което виждаме с очите си. Не е това, с което се запознаваш в приказките – това е далеч от истината. Въпреки че аз нямам нищо против да живея в къща в гората, заобиколена от животни. Аура често взема произволно картите ми с оракули и ми подава една или две карти, разказва австралийката.

Една жена отглежда дъщеря си като вещица, семейство, майка и дъщеря, млада майка, жената смята себе си за вещица,Цял екран
През 2016 г. Бел преживява "духовно пробуждане" 
Една жена отглежда дъщеря си като вещица, семейство, майка и дъщеря, млада майка, жената смята себе си за вещица,Цял екран

Бел преживяла „духовно пробуждане“ през 2016 г. и се надява останалата част от семейството й да го прегърне и да се гордее. Освен това тя се превърна в истинска находка за приятели, интересуващи се от астрология и психични явления.

„Майка ми ме подкрепя, тя е доста духовна душа. Баща ми и братята ми понякога ми се подиграват, но това е добре, те са свикнали с моите странности и не се изненадват, когато изгарям градински чай или им давам кристал тук и там", добави майката на момичето.

Превод: GlasNews