20-годишен мъж е отнесен от гигантска вълна, докато позира за снимки по време на ваканция - това е заснето от приятелите му, които стоят безпомощно.

Рони Джосуа Симанджунтак посещава индонезийското крайбрежие с група приятели в неделя, когато решава да се опита да заснеме вълните, разбиващи се по скалистия бряг на плажа Кедунг Тумпанг в Източна Ява, съобщава Mirror.

Първоначално водата е спокойна и някои от приятелите на Рони плуват край масивните скали на брега. Но скоро спокойните води се превръщат в опасни.

Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, показва момента, в който Рони е залят от огромна вълна и изхвърлен в Индийския океан.

Във видеото се вижда как Рони държи ръцете си над главата в пропастта на масивна скална формация, а групата му приятели стоят по-далеч, на безопасно разстояние от водата.

Вълната се разраства зад Рони, който е напълно неподозиращ. Силата на водата поваля Рони напред на ръце и колене и той очевидно се подхлъзва по скалата и попада в бурните води.

Свидетелите чуват как той се смее, когато е ударен от водата - но смехът спира, когато разбират, че Рони не се вижда никъде.

Към края на видеоклипа, публикуван от Mak Lambe Turah, операторът приближава нещо, което плува във водата и е изтеглено от брега и в океана. Зрителите очевидно смятат, че това е тялото на Рони.

Властите продължават да издирват в сряда, но заявиха, че ще прекратят операцията, ако той не бъде открит до неделя.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Lokmat Times (@lokmattimesmedia)