Хотел Thomas House в Ред Бойлинг Спрингс, Тенеси, си спечели славата на едно от най-мистериозните места в Съединените щати. Гостите твърдят, че са имали паранормални преживявания, виждайки тъмни фигури, чувайки гласове и усещайки как леглата им се движат през нощта. За това пише Daily Star .

Хотелът с богата история е построен през 1890 г. като спа център с минерални извори. На водата приписваха лечебни свойства, а сред посетителите беше дори американският президент Удроу Уилсън. Сградата е горяла няколко пъти: първият пожар през 1924 г. я унищожава почти напълно, но хотелът е възстановен през 1927 г. Вторият пожар през 90-те повреди едното крило, което по-късно беше възстановено.

Днес хотелът Thomas House е известен не само с богатата си история, но и с призраците си. Говори се, че един от духовете е Сара Клойд, дъщеря на един от първоначалните собственици. Тя се появявала до леглата на гостите и казвала: „Играй с мен“, преди да изчезне. Евелин Томас, която със семейството си купува хотела през 1993 г. на търг, описва момичето като "винаги стиснато за корема".

"Никога не съм виждал момичето, но цялото ми семейство вярва в призраци", признава Евелин Томас.

Снимка: Facebook

Посетителите съобщават и за други видения: уж се чуват стъпки в коридорите, а в стаите се усещат необясними студени трептения.

Един от гостите на хотела казва, че е чул раздразнена въздишка, сякаш духовете са изпитали облекчение, че са си отишли. Друг посетител, на име Ханк, каза, че хотелът осигурява „топла и приветлива енергия“, въпреки че изглежда като част от видео игра на ужасите.

Друг призрак, за който се твърди, че преследва хотела, е гост, паднал от кон в близкия поток.

Хотелът често привлича екипи от ловци на духове и паранормални представления като Paranormal State, Portals to Hell и Ghostbusters.

Други места в Тенеси, известни с паранормална активност, включват гробището Red Ash и пещерата Witch Bell's.

Thomas House предлага на гостите 15 стаи, както и безплатна закуска и паркинг.

Превод: GlasNews.bg / Заглавната снимка е илюстративна.