Мъж с фамилно име Фанг от Тайван беше осъден на три месеца затвор за намеса в личния живот на жена си чрез инсталиране на скрити камери в цялата къща. 

Oddity Central съобщава се, че двойката е женена от няколко години и има две малки деца. С течение на времето мъжът започнал да подозира, че жена му има любовна връзка, затова поставил скрити камери в къщата. Едната под пианото във всекидневната, другата близо до компютъра в голямата спалня.

Около две седмици по-късно, благодарение на видеонаблюдението, станало възможно да се разкрие фактът на изневярата - съпругата на Фен имала интимна връзка с любовника си. Тези кадри станаха основа за развод.

През февруари 2022 г. Фан поканил жена си и нейния адвокат да преговарят за развод, но не успели да постигнат споразумение, така че тайванецът завел дело. Съпругата му от своя страна се свързала с местното полицейско управление и обвинила съпруга в намеса в личния й живот, защото той инсталирал видеонаблюдение без нейно разрешение.Цял екран

По време на изслушването Фан се защити, че това е неговият начин да се грижи за децата, които често се оплакват, че майка им прекарва необичайно много време в банята. Съдията обаче не хареса особено тази версия.

В края на миналата година градският съд в Таоюан осъди Фан на до три месеца затвор за тайно заснемане на личния живот на други хора без тяхното съгласие и разумна причина. Тайванецът обжалвал, но искането му е отхвърлено. Сега Фан трябва да прекара 3 месеца зад решетките, защото е хванал жена си да изневерява в дома на семейството им.