Жена в Тиендзин, Китай, стана популярна в социалните медии, след като публикува кратко видео на малката си внучка. Много хора бяха възхитени от външния й вид.

Младата баба превзе китайските социални мрежи. Жената, която предпочете да не назовава името си, каза, че е шокирана от вниманието, което е получило нейното кратко видео в Weibo, твърдейки, че просто искала да се похвали с любимата си внучка. Тя не подозирала, че появата й ще предизвика такъв фурор онлайн, пише Oddity Central.

Жената каза, че вече е над 40 и че е родила дъщеря си в доста ранна възраст. Сега тя е баба, въпреки че много жени на нейната възраст днес тепърва започват да мислят за дете.

Млада баба от Китай, жена, красива жена, жена показа внучката си, стана звезда в социалните мрежи, красив външен вид, тайната на младосттаЦял екран
Жената искала да покаже внучката си Снимка: Oddity Central

На въпрос как успява да изглежда толкова добре, младата баба отговори, че не прави нищо необичайно. Тя просто се грижи много добре за кожата си, спортува редовно и се храни балансирано. Жената също така отбеляза, че модерното облекло я кара да изглежда по-млада, отколкото е в действителност.