Историята, която се случи с пътничка от самолет на летището в китайския град Чунцин и нейната дамска чанта Loius Vuitton на стойност 3000 евро, вече обикаля света.  

Докато самолетът се насочвал към пистата, стюардеса, минаваща по пътеките, помолила жената да постави чантата си под предната седалка, както се изисква от правилата. Китайката категорично отказала, пише германското издание Bild. Както беше отбелязано, тя поставила луксозната си кафява чанта до себе си, играла на мобилния си телефон и пренебрегнала всички допълнителни инструкции от стюардесите.

Цял екран

Заради нейния инат пилотът се върнал на вратата и екипажът извикал полиция. Когато жената била изведена от икономична класа с дизайнерския артикул, другите пътници аплодирали.

В същото време потребителите на социалните мрежи реагираха с разбиране на решението на китайката да не се разделя с чантата си.

„Чантите на Louis Vuitton трябва да се пипат с бели ръкавици, аз също никога не бих ги сложила на земята“, изказа се една от жените в защита на китайката.