Блогърът Сабрина Филип от САЩ похарчи повече пари за парти за развод, отколкото за сватба - 30 хиляди долара. По думите й всички гости са останали доволни, а празникът си е струвал всеки похарчен цент. 

Сабрина се запознава с бъдещия си съпруг в Бали през 2017 г., когато тя е на 23 години, а той на 29 години. Тогава двойката започна романтична връзка и няколко години по-късно приятелят й предложил брак. За съжаление не било възможно да се организира традиционна сватба поради пандемията от коронавирус. Родители и приятели на младоженците проследили церемонията чрез видеовръзка, пише Business Insider.

Блогърът Сабриан Филип от САЩ, празнуващ развод, интересни истории, любов, връзки, странностиЦял екран
Празнуване на развода Снимка: Sabrina Philipp

С течение на времето обаче отношенията между съпрузите започнали да се влошават: младата двойка се карала по финансови въпроси и съпругът често заминавал за дълго време в Австралия, където живее синът му. В крайна сметка двойката подала молба за развод през 2023 г.

Филип се чувствала разочарована и объркана, но в крайна сметка тя реши да промени стереотипите за развода като трагедия и да отпразнува началото на нова глава в живота си по голям начин.

Връщайки се в Съединените щати, жената организира парти, на което покани приятели и роднини. Тя поръча черна торта във формата на сърце, върху която пишеше „Най-горещата бивша съпруга“. Заедно с приятелите си Сабрина отиде в ресторант на брега на океана, където всички пиеха шампанско и ядоха морски дарове. В края на празника тя хвърли своя платинен пръстен Cartier в океана.

Блогърът Сабриан Филип от САЩ, празнуващ развод, интересни истории, любов, връзки, странностиЦял екран
Сабрина поръча черна торта във формата на сърце, върху която пишеше „Най-горещата бивша съпруга“. Снимка: Sabrina Philipp