Полицията започна разследване на смъртта на тийнейджърка, след като починала часове след посещение на фестивал в Англия. 17-годишната, чиято самоличност не е обявена, е починала в болница снощи, след като се смята, че е присъствала на музикално събитие, проведено в Маргейт, Англия.

„Полицията на Кент беше извикана в 17:58 в събота, 29 юни, за да бъде уведомена за смъртта на 17-годишно момиче в болницата QEQM в Маргейт. Продължават разследвания за установяване на обстоятелствата около смъртта и се прави доклад за съдебния лекар“, комемнтира говорител на местната полиция.

Това се случва само седмица след като жена, за която се смята, че е била около четиридесетте, почина в един от къмпингите на фестивала на остров Уайт.

Съдебният лекар каза, че смъртта не се третира като подозрителна, пише Metro.

Междувременно през юни бе съобщено, че друга британка е била изнасилена от банда мъже, докато е присъствала на друг фестивал в Париж.

Жертвата, чието име също не е назовано, очевидно е намерена да плаче и да държи бельото си в квартал Шатле-Ле Хал в центъра на френската столица.

Превод: GlasNews.bg