Заедно с iOS 12.2, по време на своята голяма презентация в театъра „Стив Джобс“ компанията Apple представи и обновявания и за своите други операционни системи – macOS Mojave 10.14.4, watchOS 5.2 и tvOS 12.2. Ъпдейтите се разпространяват по безжичен път във всички държави едновременно.

В системните настройки на операционната система macOS 10.14.4 за MacBook с Touch ID се е появил пунктът „Автоматично запълване в Safari“. При неговото активиране браузърът започва автоматично да попълва потребителското име и паролите в акаунтите или данните за онлайн банкиране, но само след разпознаване на пръстовия отпечатък. Ако за текущия сайт са налични данни за автоматично запълване, браузърът предлага да ги използва и показва иконка на скенер за пръстови отпечатъци, като по този начин подсказва, че преди това трябва да се използва дактилоскопичния скенер. Освен това, в macOS вече има автоматично активиране на нощния режим за браузъра Safari.

В операционната система tvOS 12.2 е добавено управление чрез Siri от включения iPhone: притежателите на актуалните версии на Apple TV могат да извършват търсене с помощта на гласовия помощник чрез смартфона или таблета.

Единственото визуално нововъведение във watchOS 5.2 са циферблатите Hermès за съответните модели смарт часовници. Отстранени са забелязаните бъгове и е оптимизирана работата на операционната система.