Потребителите на Facebook споделят, че не харесват новото лого, след като наскоро иконата на приложението мистериозно се е променила за тях.

На някои устройства логото вече е с нова цветова схема и хората публикуват няколко различни дизайна.

Знаете как би трябвало да изглежда - бяло „е“ върху синя плочка. Но за някои хора тази цветова схема е обърната или в някои случаи сега е синьо „f“ върху черна плочка.

Това със сигурност е новост, но много от хората, които са разбрали, че логото изглежда различно, изглежда не са оценили промяната и са се обърнали към социалните мрежи, за да го отбележат.

Изглежда, че те намират за „много дразнеща“ промяната, направена в един от най-постоянните дизайни на приложения в платформата.

„Докога новото лого на приложението Facebook няма да ми вреди на мозъка?“ - попита друг, който също имаше черно-синия вариант на екраните си.

Преминаването през промени може да бъде трудно, но хората се чудят защо логото се е променило сега, и то само за някои хора.

"Аз самият току-що актуализирах приложението, за да видя дали нещо ще се промени, но нула, нищо", споделя трети.

Някои успяха да видят забавната страна и се пошегуваха, че това е „злият Facebook“, докато други се опитват да отгатнат дали това е част от някаква актуализация или закачка за някакъв нов ъпдейт.

Една от най-популярните теории е, че това, което виждате, е икона, която Facebook ще използва, когато потребителите на Apple с iOS 18 преминат към тъмен режим.

Поне можем да продължим да разчитаме на общата тенденция всичко, което се променя по отношение на социалните медии, да е сигнал за хората да влязат в социалните медии и да кажат, че не им харесва.

Надяваме се, че с времето ще се появи възможност за връщане към оригиналния дизайн на логото, тъй като реакцията към новото лого изглежда е по-скоро отрицателна.