Мъж забеляза огромен „бял ​​куб“ да се върти в небето над него. Той сподели необичайните кадри в популярния форум Reddit.

Някои потребители на социалните медии смятат, че потребителят с псевдоним Time-Development1510 е забелязал НЛО, докато други твърдят, че това е просто изгубен балон.

Човекът останал объркан, след като забелязал „огромен бял куб“, който се въртял в небето над него посред бял ден. В търсене на отговори той се обърна към социалните мрежи, за да попита потребителите за мнението им за необичайния обект.

"Този огромен бял куб се въртеше в небето за около пет минути и след това изчезна за миг. Първо се появи, започнах да записвам на стар iPhone, а след това изчезна. След това се появи отново", пише той.

Светлина в небето, стълб от светлина в небето, необичайно сияние, светлината изчезна безследно, НЛО, огромен куб в небето, балон с горещ въздух,Цял екран
Мъж забеляза огромен „бял ​​куб“ да се върти в небето над него Снимка: Reddit

Много потребители побързаха да споделят мненията си в коментарите:

  • „Имам видео, което направих на същото нещо преди около година в Британска Колумбия, Канада, беше много по-далеч, но можех да го видя да седи и да свети в небето“;
  • „Това е един от най-убедителните видеоклипове на НЛО, които съм виждал, страхотни кадри“;
  • „Видях нещо подобно преди четири или пет години, когато бях в небесния влак във Ванкувър в Канада. Гледах през прозореца към града в далечината, а над най-високата сграда се носеше точно същият куб. Извадих телефона да заснема видео и той изчезна".