„Познавам смъртта, тя има много лица и нямам търпение да видя едно от тях“, прокобно се зарича Аря Старк  в новия трейлър на осмия и последен сезон на „Игра на тронове“, който се появи току що.

Ако очаквате епичен завършек на хитовия сериал на НВО, този двуминутен клип определено поразява целта като убиец на крале. Днешният трейлър идва и само месец пред спечелилият множество награди „Еми“ сериал да се завърне за последния си сезон от 14-ти април.

Финалът, който се пази по-зорко и от данъчната декларация на Доналд Тръмп, се състои от шест епизода и програмният директор НВО Кейси Блойс  го определя като „вълнуващ и задоволителен“. Разбира се,  имайки предвид, че Нощният крал се завръща, а успоредно с него ще видим огромна ледена армия и един дракон, вълнуващ е минималното, което феновете могат да очакват. Вълненията са особено високи след слуховете за очаквана епична битка в Уинтърфел.

Всеки от последните шест епизода ще бъде с дължина около час и половина, а в ролите си ще видим отново Мейзи Уилиамс, Емилия Кларк, Питър Динклидж, Лена Хийди и Кит Харингтън. Зимата този път наистина идва.