Стаята ще работи за период от един месец, а записването за участие в нея вече стартира

Paysafe Group и Dextrophobia Rooms обединяват сили в създаването на първата ИТ ескейп стая в София – The Lost Bit. Пространството ще оживее на 18 март за период от един месец, като ще предостави различен вид изживяване за 128 софтуерни специалисти.

Всеки желаещ да се включи в единственото по рода си ИТ предизвикателство The Lost Bit, може да го направи през сайта www.paysafe.com/escaperoom до 10 март.

Изискването е участниците да имат техническо образование и опит в сферата на програмирането. Всеки от селектираните от HR екипа на Paysafe 128 кандидати ще получи уникален код за достъп до 13 март и правото да избере до четирима съотборници, с които да изиграе ескейп стаята. От 18 март до 14 април (включително) стаята на Paysafe и Dextrophobia Rooms ще посрещне 128 отбора, а най-добре представилите се ще получат специална награда.

„За нас хората и културата в компанията са от водещо значение. Те определят посоката на развитие на Paysafe и създават иновации в плащанията по цял свят. Екипът ни в България постоянно расте, заради което търсим талантливи ИТ специалисти, които да припознаят своите ценности с тези на компанията. С тази смела и различна от всички останали кампании доближаваме Paysafe до онези, които търсят не само професионална среда за развитие, но и забавно, предизвикателно и вдъхновяващо работно място.“, сподели Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe за България.

“Радваме се, че в лицето на Paysafe открихме партньор, който оценява и залага на качества в служителите си, като в същото време с участието си в кампанията показва, че забавленията и предизвикателствата не са неща, които се случват извън работно време, а точно обратното – това което преживяваме и целим във всеки наш работен ден в офиса.”, допълни Александър Грозданов, основател на Dextrophobia Rooms.

Повече информация относно кампанията на Paysafe и Dextrophobia Rooms можете да намерите на www.paysafe.com/escaperoom