Поради засиления интерес към първата по рода си ИТ ескейп стая, организаторите удължават срока за кандидатстване до 15 март

В София предстои да отвори врати първата ИТ ескейп стая на Paysafe Group, водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения и Dextrophobia Rooms – първите в България real-life room escape games. Пространството ще оживее на 18 март за период от един месец, а за участие в него всеки желаещ може да кандидатства през сайта www.paysafe.com/escaperoom до 15 март.

В ескейп стаята под название The Lost Bit, селектираните участници ще имат достъп до специално създадени от екипа на Paysafe и Dextrophobia ИТ загадки, които да тестват отборния им дух, бърза мисъл и интердисциплинарен подход. Всеки отбор ще може да избира между две версии на играта The Lost Bit – Easy Mode, при който загадките са по-лесни и достъпни за участници с по-малко опит, както и Hard Mode, създаден за ИТ специалисти с по-големи знания в света на софтуерните разработки. В ИТ ескейп стаята участниците ще могат да създават кодове, да разбиват такива, да търгуват с криптовалути, за да се измъкнат невредими от машината на времето за по-малко от час. Най-бързо отключилия се отбор ще получи награда от Paysafe и Fjällräven – емблематичните раници Kånken с персонализирани елементи.

Повече информация относно кампанията на Paysafe и Dextrophobia Rooms можете да намерите на www.paysafe.com/escaperoom