Берое 2008, Берое 2005 и Берое 2003 стартираха днес с контролните срещи в подготвителния период. Най-големите - Берое 2003 се наложиха с 2:0 над Верея U17, срещата се игра на изкуствения терен на стадиона в квартал "Кольо Ганчев" в Стара Загора. Попаденията бяха дело на Пламен Ганев от дузпа в 23-та минута и Христо Карлуков в 60 минута. 
"Много добро представяне на отбора въпреки че сме в самото начало на подготовката. Имахме превъзходство през цялото игрово време, владеехме топката и създадохме много положения от игра, въпреки че не успяхме да реализираме повечето от тях. Доволен съм от движението и старанието на момчетата и смятам, че ще предстоят все по-добри изяви", заяви след срещата наставникът на Берое U16 Сидер Димитров. 
Берое 2005 се наложи с убедителното 6:0 над Розова долина на изкуствения терен над стадион "Берое". С 3 гола за тима, воден от Дончо Атанасов се отчете Тодор Жеков, два добави Али Айвазов, един гол отбеляза новото попълнение Пенко Цонев.
Берое 2008 също се изправи срещу тима на Розова долина. Децата на наставника Павел Димов завършиха 0:0.

И Берое 2006 изигра днес своята първа контролна среща (на снимката)! На изкуствения терен над стадион "Берое" малките "зелено-бели" таланти се наложиха с 2:0 над година по-големите футболисти на Верея. И двете попадения бяха отбелязани след статични положения. Двубоят бе първи под ръководството на новия наставник Боян Стоянов. "Владеехме топката и създадохме доста положения. Доволен съм от всички деца. Продължаваме да тренираме и да се подготвяме за турнира в София", заяви след мача наставникът Боян Стоянов. 
Следващата контролна среща на Берое 2006 е 02 февруари срещу Национал в София.

Снимка: ДЮШ Верея