Берое 2003 записа успех в днешната си контролна среща срещу сръбския Раднички. Тимът, воден от Сидер Димитров се наложи с 3:2. Попаденията бяха дело на Михаил Стоянов, Христо Карлуков и Даниел Тодоров. "Зелено-белите" стигнаха до победата, въпреки че съперникът им поведе с 0:2. 
"Добър мач за нашия отбор, въпреки лошото начало. Допуснахме в първите минути две попадения, без противника да направи нищо особено за това. След тях поехме пълен контрол над срещата и създадохме няколко добри положения от игра, за съжаление нереализирани. За сметка на това бяхме опасни на статични и така успяхме да отбележим све попадения от ъглов удар.
През второто полувреме играта малко се поизравни, но въпреки това бяхме по-добрият отбор на терена. Заслужено стигнахме до победата, но не чрез редицата положения, които създадохме, а от разбъркване и удар от дъгата на наказателното. Като цяло задоволително представяне срещу един добър отбор, забелязва се напредък във движението на топката и синхрона в действията на играчите, което е похвално. Забелязват се обаче някои пропуски в индивидуалните действия в двете наказателни полета, но смятам че тепърва ще се отстраняват", заяви след двубоя наставникът на Берое Сидер Димитров.

Берое 2005 записа убедителен успех с 8:0 над сръбския ОФК Раднички (Ниш) в контролна среща, играна днес в Бургас. Момчетата на наставника Дончо Атанасов отбелязаха по 4 попадения в двете полувремена като с хеттрик за "зелено-белите" се отчетоха Али Айвазов и новото попълнение Пенко Цонев. По един гол отбелязаха Цветомир Тодоров и Томислав Донев. "Бяхме ефективни, което е радващо. Единствено попадението на Цветомир Тодоров е от дузпа, при останалите имаше от всичко - и такива, които са резултат от индивидуалните умения, и плод на добри комбинации", заяви след двубоя наставникът на Берое 2005 Дончо Атанасов.