Берое 2006 продължава убедителното си представяне и се класира за финал на турнира "Пирин Къп", който се провежда в Банско! В полуфиналите тимът, воден от Иван Желев се наложи с 3:1 над Черноморец (Бургас), в спора за титлата талантите на "зелено-белите" се изправят срещу Пирин (Благоевград).
Двубоят срещу Черноморец днес бе решен през второто полувреме. Първата част завърши 0:0. С гол от пряк свободен удар бургаският тим успя да поведе. Играчите на Берое 2006 обаче не се предадоха и успяха да обърнат резултата в своя полза след два гола на Валентин Желязков и един на Димитър Диклиев. "Интересен и полезен за нас мач. Първата част играхме основно в противниковата половина, но за съжаление не отбелязохме гол. Втората част играта стана по-директна, противникът ни поведе с гол от фаул. Успяхме да обърнем мача и заслужено сме на финал. Радвам се, че ще играем отново с Пирин, които ни победиха в групата с гол от пряк свободен удар", заяви след мача с Черноморец наставникът на Берое 2006 Иван Желев.
Финалът между Берое и Пирин е утре от 10.00 часа. Двубоят ще бъде излъчен на живо във Фейсбук страницата "ДЮШ на ОФК Пирин Благоевград"