Берое 2006 се наложи с убедителното 5:1 над Национал 2006 във втората си контролна среща от началото на подготовката. Двубоят се игра днес в столицата. "Добра игра от нашия отбор. Доволен съм от всички деца. Освен отбелязаните 5 гола имахме и други ситуации и възможности, но прибързахме с отиграванията", заяви след срещата наставникът на тима Боян Стоянов. Следващата контролна среща на Берое 2006 е следващата събота срещу Локомотив. Мачът ще се играе на 9 февруари на изкуствения терен над стадион "Берое".

Успех номер 2 в днешния ден бе за Берое 2009!Децата на Венелин Сивриев се наложиха с 3:2 над Национал 2009 при гостуването си в София. Това бе втора проверка за "зелено-белите", следващата контролна среща на тима е на 10 февруари. Съперник е тимът на Локомотив (Пловдив).

Берое 2007 отстъпи с 0:2 на Национал 2007 в първата си контролна среща от началото на подготовката. Заради здравословни проблеми наставникът на "зелено-белите" Атанас Димитров не успя да използва за срещата трима от играчите. И двете попадения на домакините бяха отбелязани през второто полувреме като първият гол падна след меле, а вторият след контраатака, при която топката отскочи от гредата и попадна в играч на Национал, който успя да се разпише. Пропуски за Берое направиха Мирослав Стоянов, който не успя да се разпише останал сам срещу вратаря, Стилиян Шатов и Живодар Жеков. Гол на Виктор Бояджиев пък бе отменен заради засада. "Получи се равностоен двубой, въпреки че тимът на Национал е по-напред в подготовката си, защото са започнали на 07 януари. Освен това нашата седмица бе доста интензивна. Това, което исках да видя - да играем дисциплинирано в защита, компактно като отбор и да изнасяме топката по земя - го видях. Имахме проблеми в организацията на атаката в последната й част. Децата обаче се раздадоха и като за първа контролна среща беше добре. Дано в следващите двубои да сме още по-концентрирани и да повишим нивото", заяви след двубоя наставникът на Берое 2007 Атанас Димитров. Следващата контролна среща на тима е на 10 февруари срещу Олимпия. Двубоят ще се играе на изкуствения терен над стадион "Берое".