Първи успех в първенството на подготвителната група деца за Берое 2007!Тимът, воден от Атанас Димитров се наложи със 7:0 над Респект (Хасково) във втория си мач от първенството. Срещата се игра на изкуствения терен над стадион "Берое". Три от попаденията бяха дело на Живодар Жеков, с по един гол се отчетоха 
Марко Панов, Любо Бойчев и Мартин Митков. Последният гол бе дело на играч на гостите, който се разписа в собствената си врата. Децата на наставника Атанас Димитров доминираха в срещата, въпреки че в отбора на хасковския тим имаше и играчи, родени през 2006 г. "Зелено-белите" таланти си осигуриха успеха още след първата част когато поведоха с 2:0 след две попадения на Живодар Жеков. В началото на второто полувреме талантът отбеляза третия си гол, което позволи на наставника на Берое 2007 да пусне в игра последователно и трима играчи от по-малкия набор Берое 2008. За възпитаниците на Павел Димов това бяха първи минути на Футбол 11 и тримата се справиха с предизвикателството. "Доволен съм от старанието и влагането на всички деца", заяви след срещата наставникът на Берое 2007 Атанас Димитров.
В следващия кръг Берое 2007 гостува на Миньор (Раднево).

 Берое 2006 записа втори пореден успех в първенството на подготвителната група деца след като се наложи убедително над Локомотив (Стара Загора) с 10:0. Това е и втори успех на тима, воден от Иван Желев с двуцифрен резултат за този сезон. На старта на шампионата миналата седмица "зелено-белите" се наложиха с 13:0 над Яворов (Чирпан). В третия кръг другата седмица Берое 2006 се изправя срещу Ботев (Гълъбово).