Отборът на Берое 2006 се наложи с 2:0 над ЦСКА във финалния сблъсък и вдигна трофея!Това бе пета поредна победа за "зелено-белите" в надпреварата. Момчетата на Боян Стоянов победиха в груповата фаза Царско село, ЦСКА London FA и Ботев (Враца), на полуфинала се наложиха над Славия, а на финала - над друг столичен тим ЦСКА. За всичките си 5 срещи Берое 2006 получи само едно попадение във вратата си - от ЦСКА London FA!

Сребърни медали от турнира "София Къп" за отборите на Берое 2008 и Берое 2009. По-големите от Берое 2008 отстъпиха във финала на тима на Национал с 1:2. В турнира децата на Павел Димов записаха равенство с Хебър, успех над ЦСКА и Делфини и отстъпиха единствено на силния отбор на Национал - в груповата фаза и във финалния сблъсък.
По-малките от Берое 2009 отстъпиха на Черно море с 0:1 в спора за титлата. Това бе и единствената загуба на малките "зелено-бели" таланти в целия турнир. Преди това децата на Венелин Сивриев успяха да победят отборите на Славия и двата тима на Левски и завършиха 0:0 с Черно море. 
На четвърто място завършва турнира отбора на Берое 2007. Тимът, воден от Атанас Димитров отстъпи с 0:1 на холандския Football 2 Enjoy (Бреда) в малкия финал. "Зелено-белите" показаха добра игра, но пропуснаха 4 чисти възможности да отбележат. Противникът пък се възползва от една от трите си атаки и отбеляза попадение. Преди това Берое 2007 записа две победи и едно равенство в групата си, а на полуфинала отстъпи с дузпи.

Берое 2010 спечели малкия финал в своята възрастова група след като се наложи с 2:0 над Олимпия ФК.

Награждаването на всички отбори е малко по-късно днес в София!