Берое U15 записа втора поредна победа в контролите. В среща, играна днес в Плевен "зелено-белите" се наложиха над Спартак с 4:0. Два гола за успеха отбеляза Красимир Тодоров, с по едно попадение се отчетоха Метин Ферди и Михаил Каменов.
"Условията за игра бяха много тежки, заради дългото 5 часово пътуване в едната посока и високите температури. Не показахме много от това, което можем, но има и такива мачове, в които характера трябва да се тества. Доволен съм от момчетата и съм сигурен, че ще си извадим ползите и уроците от този мач. Още много неща има за учене и усъвършенстване, така че сме далеч от оптималното си ниво", коментира след срещата наставникът на Берое U15 Радостин Александров. Следващата проверка на тима е утре от 17.00 часа в Стара Загора. Съперник е тимът на Розова долина.

Втори ден продължава лагерът на Берое U19 на Боровец. Първото занимание на тима на терените в Говедарци бе вчера, а днес играчите на наставника Слави Жеков бяха подложени на традиционните за тези лагери тестове. След това бе проведен и семинар с представители на съдийската комисия към БФС. Утре програмата на отбора предвижда две занимания, в неделя е и първата контролна среща, съперник е отборът на Локомотив (Пловдив).