Берое U16 започна с победа пролетния полусезон в регионалното първенство за юноши младша възраст!В първия си мач днес момчетата на Сидер Димитров се наложиха с 4:1 над Миньор (Раднево). Попаденията бяха дело на Пламен Андрей Апостолов, който се разписа на три пъти в 10-та,12-та и 55-та минути и Христо Карлуков, отбелязал в 78-та минута. Попадението за гостите падна в 25-та минута. 
"Пореден добър мач за отбора. Отбелязахме страхотни голове от игра и създадохме още много добри ситуации, срещу един не толкова слаб съперник. Има все повече настроение и идеи в играта и ще бъде хубаво да задържим и ако може да подобрим това", заяви след срещата наставникът на Берое Сидер Димитров.
Това е трети успех за тима му в изиграните тази седмица три двубоя. В сряда Берое U16 спечели с 2:1 срещу Цървена звезда, в петък се наложи с 4:0 над Несебър. Във втория пролетен кръг на първенството другата седмица "зелено-белите" гостуват на Димитровград. Мачът е на 10 март от 11.00 часа.

Берое 2010 водени от Стефан Тенев спечелиха с 4:1 срещу Чавдар (Пловдив) в среща, която се игра по правилата на Футбол 7