Трети успех в контролните срещи записа Берое U17!В двубой, игран тази сутрин на спортна база "Берое" момчетата на наставника Атанас Рибарски се наложиха с 2:0 над Етър (Велико Търново). И двете попадения бяха дело на Тони Николов като второто дойде след точно изпълнена дузпа. Играчите на Берое U17 диктуваха събитията на терена, особено през второто полувреме. "Зелено-белите" създадоха и множество положения, но успяха да реализират само две. "Все още има какво да се желае от играта ни срещу топката", заяви след двубоя наставникът на Берое Атанас Рибарски. Следващата седмица тимът ще тренира на собствената си база, а в неделя заминава на лагер в Боровец. Там ще бъдат изиграни още три контролни срещи - с Локомотив (Пловдив), Лудогорец и Левски.

В първата си контролна среща Берое U16 се наложи с 3:1 над Верея. Момчетата на наставника Сидер Димитров бяха догонващи в резултата, но успяха да изравнят след попадение на Ивайло Михайлов. Нови две попадения - на Атила Ахмед и един от играчите на проби оформиха крайният резултат. "Зелено-белите" доминираха през цялото време на двубоя, но не успяха да се възползват от създадените многобройни положения и позволиха на съперника първи да открие резултата. Преди да отбележат изравнителното попадение играчите на Берое пропуснаха още няколко ситуации."Като цяло съм доволен от представянето на играчите с оглед периода и многото нови хора", заяви след срещата наставникът на Берое Сидер Димитров. Следващата контрола на тима е на 4.08 срещу Царско село.

След Берое U17 и Берое U16 успех днес записа и Берое U15. Момчетата на Радостин Александров се наложиха с 3:0 над Розова долина у дома. И трите попадения бяха дело на Красимир Тодоров. За тима това бе втори пореден двубой след контролната среща в Плевен вчера. "Предвид голямата умора, момчетата се справиха добре. Има доста детайли, върху които трябва да се фокусираме и да надграждаме, но с течение на подготовката ще се изградят нещата", коментира след двубоя наставникът на Берое U15 Радостин Александров. Следващата контролна среща на старозагорци е на 4 август срещу Царско село.