Нови девет мача ще изиграят от петък до неделя отборите от Академията. Програмата за този уикенд започва с двубоя между Берое и Левски в Елитната група до 19 г. Момчетата на Слави Жеков, които са на 5-о място във временното класиране излизат срещу "сините" в петък от 15.30 часа на спортна база "Берое". 
В събота от 10.00 часа на изкуствения терен над стадион "Берое" Берое 2005 се изправя срещу Асеновец (Асеновград) в своя мач №3 от зоналната група деца. 
Веднага след тях на същия терен своя мач №2 от подготвителната група деца ще изигре Берое 2007. Тимът, воден от Атанас Димитров се изправя срещу Респект (Хасково). Другият тим от Академията в шампионата - Берое 2006 излиза срещу Локомотив (Стара Загора) отново в събота.
Програмата продължава в неделя в 10.00 часа с двубоя на Берое U16 срещу Димитровград. Мачът е втори за момчетата на Сидер Димитров от областното първенство при юношите младша възраст. 
В 11.00 часа в София своите двубои ще изиграят другите два тима на Академията в Елитните групи. Берое U15 и Берое U17 излизат срещу Септември като мачът на момчетата на Атанас Рибарски ще се играе на стадиона в село Герман.
Програмата приключва с двубоите от първенството на Футбол 7 - Берое 2009 срещу Респект (Хасково) и Берое 2008 срещу Арена Запад 1.