Калоян Петров и Иван Георгиев пропускат четвъртия мач на Берое U19 в Елитната група. Утре от 17.30 часа момчетата на Слави Жеков гостуват на третия във временното класиране отбор на Лудогорец. Двамата играчи обаче имат проблеми с контузии и няма да бъдат на разположение на треньорския щаб. Заради травмата в коляното Калоян Петров бе заменен принудително на последния мач на Берое с Локомотив (Пловдив) миналия петък. Иван Георгиев пък има проблем с глезена. Надеждите на наставника Слави Жеков са, че двамата ще се възстановят за следващия мач от първенството с Ботев. Двубоят е чак на 12 септември. 
Извън групата за утрешния мач с Лудогорец остава и Веселин Весков. В състава обаче се завръща Сафет Ферад, който пропусна двубоя с Локомотив (Пловдив) заради ангажиментите си към националния отбор до 18 години. 
Двата тима вече се изправиха един срещу друг в последните седмици след като бяха заедно на подготвителен лагер на Боровец. От контролната среща обаче бе изиграно само едно полувреме заради проливния дъжд. Двубоят бе прекратен при резултат 1:1.