Берое 2005 отстъпи с 1:4 на пловдивския Пълдин в среща от седмия кръг на Зоналната група деца. Двубоят се игра тази сутрин на изкуствения терен над стадион "Берое". Единственото попадение за децата на Дончо Атанасов бе дело на Васил Василев. Това бе втори мач за Берое 2005 през седмицата след като в сряда тима гостува във Враца за срещата реванш от турнира за Купата.
В следващия кръг на Зоналната група Берое се изправя срещу Локомотив в Пловдив. Мачът е на 3 ноември. Преди това старозагорци гостуват на Ботев в първи двубой от четвъртфиналите на турнира за Купата на БФС.

Берое 2006 спечели с 1:0 срещу Сините камъни (Сливен) в среща от шестия кръг на подготвителната група деца. Двубоят се игра днес на изкуствения терен над стадион "Берое". Единственото попадение бе дело на Валентин Желязков. "Полезен мач за нас срещу добър противник", заяви след срещата наставникът на Берое 2006 Иван Желев. Това е шеста поредна победа за "зелено-белите" таланти от началото на първенството. През следващата седмица Берое 2006 ще изиграе два мача. На 01.11 децата на Иван Желев гостуват на Респект (Хасково), след това са домакини на Миньор (Раднево). Мачовете са от 7-ия и 8-ия кръг на първенството.