Когато мислим за пластична хирургия, пред очите ни има образи на жени, които са решили да променят външния си вид. Но мъжете също попадат под ножа на хирурга.

Живеем в свят, в който атрактивният външен вид е едно от условията за успех, а мъжете знаменитости също искат да изглеждат добре. За някои звезди пластичната хирургия е ключът към успеха.

Мики Рурк

След няколко пластични операции, прехвърлил 62 години, кариерата на Рурк се изкачва нагоре. Рурк бе подпомогнат с удължаване на косата, промяна на формата на носа и стягане на кожата.

Британски диетолози изготвиха списък с най-полезните за сърцето храни

Райън Гослинг

В началото на 90-те Райън имал операция на носа си. И вложените пари определено му се възвръщат, когато се издига до върха на славата, с участието си във филма "Дневник на паметта".

С какви храни да запълним липсата на витамин D?

Робърт Патинсън

В Холивуд не е тайна за всеки, че много известни личности лягат под ножа на хирурга, за да коригират формата на носа си, а Патинсън не е изключение. Известната драматична звезда на "Здрач" претърпява ринопластика. Професионалната работа на лекарите е повишила привлекателността на актьора, който получава високи хонорари за работата си.

Храните, които образуват камъни в бъбреците

Патрик Демпси

Демпси трябва да благодари на своя хирург за неговата популярност и успех в света на киното. Преди актьорът да извърши операция на носа си, кариерата му не обещавала нищо впечатляващо. Но след ринопластиката, той започна да изглежда много по-привлекателен и Холивуд му обърна внимание. Последваха роли в популярни телевизионни предавания, а Демпси се превърна в модна икона и лицето на някои модни марки. 

Какво е холин и защо ни е толкова нужен?

Рик Спрингфийлд

Спрингфилд откровено признава, че не е получил желания резултат от пластичната хирургия. Депресията и разочарованието го спохождат, но Спрингфийлд е категоричен, че ще падне отново под ножа, ако му се предостави възможност. 

Стивън Тайлър

Лицето на Тайлър е едно от най-изкуствените в Холивуд, но той не крие факта, че е претърпял пластична операция. Певеца не винаги харесвал резултата от работата на хирурзите./ zdrave.to

Харесайте zdrave.to и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!