Всеки ден всеки човек се сблъсква с негативни фактори, които засягат здравето. Лекарства, нездравословна храна и напитки, химически токсини - всичко това пряко засяга тялото.

Храната не се справя с такъв товар, тя се нуждае от помощ. За да премахнете токсините от тялото, извършвайте детоксикация.

Как да защитим черния дроб?

Редовната детоксикация ще помогне да се избегнат чернодробните проблеми. За да се избегне друго пътуване до аптеката, трябва да се обърне внимание на една рецепта на традиционната медицина. 

3 турбо напитки, които ще изчистят носа ви! Простудата и хремата вече не са страшни!

Съставките се намират лесно във всеки дом. Според тези, които консумират тази напитка, ефектът е забележим много бързо. Но трябва да го вземете изключително предпазливо, тъй като всички компоненти, които го правят, имат очистващ ефект. Така че за приготвянето на почистваща напитка ще са необходими следните съставки:

- Шепа пресни листа от мента.

- Няколко капки лимонов сок.

- Половин чаша прясно изцеден портокалов сок.

Сиропът от ананас - 5 пъти по-ефективен от сиропа за кашлица! Ето как да го приготвим

- Литър пречистена вода.

- Органичен мед

Остава само да измислим как да приготвим напитка за лечение и почистване на черния дроб. 

Метод на приготвяне

Пречистената вода трябва да бъде сварена, след това да се добави мента и да се държи на огъня още пет минути. Сега контейнерът може да бъде отстранен от огъня.

След като отвара от мента достигне стайна температура, можете да добавите портокалов сок, няколко капки лимон и дори жар от плодове. Преди употреба добавете една супена лъжица мед. Такава напитка може да се вземе гореща и студена./zdrave.to

Харесайте zdrave.to и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!