Жесток двубой между двама от най-близките участници в “Игри на волята” 5 предстои в епизода на екстремното риалити тази вечер. Никол Дунев, последната оцеляла от оригиналното племе на Изгубените, и Виолета, която беше изпратена на Чистилището от Мартин Николов - Елвиса, влизат в битка за последното място в играта. Драматичното единоборство ще се случи пред пълните със сълзи очи на най-близките на двете дами - бащата на Никол - Краси Дунев и дъщерята на Виолета - Денислава Велкова.

Стана ясно кое племе от "Игри на волята" се разпада

След вчерашното разпадане на Амазонките, в “Игри на волята” 5 вече има само две племена - Гладиаторите и Старейшините. Тази вечер капитаните на червените и сините - Мартин Николов - Елвиса и Крум Апостолов ще влязат в битка от съществено значение. Победителят ще спечели ключово лично предимство, което може да промени хода на играта.

Коя от двете дами ще се присъедини към племето на половинката си в “Игри на волята”? Отговорът, според запознати с хода на играта, е ясен. Виолета ще спечели битката тази вечер, а Никол ще напусне състезанието завинаги. Нещо повече. Виолета ще е една от десетимата финалисти в риалити формата, научи още GlasNews.bg

Колоритен играч напуска "Игри на волята" завинаги