Аделин Моел е похарчила 11 000 паунда за козметични процедури, след като е била подигравана, като по-млада, но твърди, че красотата идва... отвътре.

Аделин от Осло, Норвегия, казва, че е била тормозена от съученици, за това, че е "дебела и висока".

След като си направила процедури по оголемяване на бюста, повдигане на дупе, ботокс и филъри, тя най-накрая се чувства уверена в тялото си.

Бори се с булимия и анорексия, теглото ѝ драстично намалява, като в момента тежи вече здравословните 84 килограма.

Аделин казва: "Винаги съм била много обсебена от външния си вид, но винаги съм била по-едро момиче. От дете съм се борила с теглото си. Когато бях на 18 години спортувах много и почти не се хранех. Беше много трудно, нямах приятели. Винаги тренирах и мислех какво и по колко да ям. Беше много тежък момент. Чувствах се като аутсайдер и знаех, че трябваше да се променя".

Когато завършва училище, на 18 години, Аделин започва да се интересува от ботокс и филъри. От тогава си поставя инжекции на всеки шест месеца.

Освен това тя увеличава размера на бюста си и от B, стига до размер D. Подлага се и на липосукция на корема.

Споделя, че би искала и второ повдигане на дупето.

"Чувствам се толкова по-добре в кожата си след направените корекции. Но имам чувството, че никога няма да бъда напълно свършена, това може и да е вид пристрастяване.

Сега с новият си външен вид тя много повече привлича мъжкото внимание, но е решила да се отдаде на на това да стане "топ" в Instagram.

"Обичам харесванията и новите последователи в Instagram, но всъщност не ми е интересно да говоря с тях. Идва ми в повече, защото са мног настоятелни, постоянно ми искат снимки и да говорят с мен.

Реших да си направя акаунт в OnlyFans, където да продавам снимки и разговарям с тези мъже за пари. Мисля, че е загуба на време ако говоря с тях, без да получавам заплата", споделя тя.

Засега Аделин живее с родителите си, за да може да пести пари за своите козметични процедури, но все пак, въпреки множеството си корекцииу тя настоява, че истинската красота идва отвътре.

"Трудно е, защото мисля, че никога няма да бъдеш на сто процента щастлив, независимо колко се опитваш или колко операции имаш".

Превод: Glas.bg