Инфлуенсърката Анджела Ташева напусна Къщата на Big Brother по здравословни причини. Новината беше съобщена на съквартирантите, които си взеха довиждане с нея и ѝ пожелаха успех.

Анджела е вторият напуснал къщата участник след доставчика на храна Николай.

"Най-накрая научих, че има много по-важни неща от парите и това е здравето! Благодаря на Биг Брадър, че ми помогна да покажа коя всъщност съм аз. И най-вече благодаря за подкрепата, която имах от всички вас - тук навън. Надявам се да съм се представила достойно и да съм ви показала моята истинска същност", написа Ташева в профила си в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Àndjela Tasheva (@andjela_tasheva)

Вчера съквартирантите за първи път имаха възможност да номинират тези, които смятат, че трябва да напуснат Къщата. Най-много гласове събраха Ванеса, Георги, Петър и Кристи. Зрителите могат да гласуват в подкрепа на номинираните в приложението на NOVA PLAY.

Въпреки че влиза в ролята на агент “Енигма”, Петър също може да бъде изгонен. В изповедалнята той се обърна към зрителите и ги призова да го подкрепят в гласуването, за да продължи да изпълнява възложените му от тях мисии.

Приключението Big Brother продължава днес, 18 октомври, веднага след “Игри на волята” по NOVA.