Краят на лятото няма да е спокоен, сигурна е австралийският астролог Анджела Пърл. Според нея краят на август ще бъде подготовка за много активна есен, така че зодиите не трябва да разчитат на почивка, забавления и спокойствие в края на сезона.

Обичайният ритъм на живот може да бъде нарушен от ярки събития, които ще дадат на някои тласък на енергия, докато други ще ги накарат да копнеят за преминаващото топло време.

Пърл вярва, че неочаквани, но приятни ситуации, които съдбата ще изпрати, очакват три знака на Зодиака. Ако успеят да се подготвят за тях предварително, то до края на годината ще се окажат в хармония със себе си и света около тях. Става дума за Овни, Скорпиони и Козирози, чието душевно равновесие беше далеч от идеалното през първата половина на годината.

Овен

Най-важното, върху което огнената зодия наблегна това лято, бяха въпросите за избора и смяната на пътя. До края на сезона Овните подредиха приоритетите си, но това се отрази на здравето им. Пърл вярва, че краткият период преди началото на есента трябва да бъде посветен на подобряване на здравето им, защото активна работа очаква знака напред.

Няма нужда да се поддавате на емоциите и да се отказвате от започнатото, съветва астрологът. По-добре е да организирате спонтанно пътуване, като вземете семейството и близките си със себе си. Така Овните ще успеят да се опомнят и да измислят нещо ново, което да им бъде полезно в работата.

Суетата е основният враг на знака през този период. Затова трябва на всяка цена да я избягваме, особено на 28 и 30 август. И трябва да разчитате на успех на 23, 26, 27 и 31-ви. И повече самочувствие, съветва Пърл.

Скорпион

Досега през август водният знак често ходеше на малки пътувания, но тази дейност не се отрази особено на работния график. В навечерието на есента Скорпионите ще трябва да се справят с проблеми в работата, използвайки таланта си на лидер и основен доставчик на идеи в екипа.

Пърл вярва, че знакът няма да остане на мястото си за дълго, но така ще може да си почине от близкото общуване с колегите си.

Краят на лятото ще бъде напрегнат за Скорпионите. Промените, които той започна по-рано, ще дадат плод. Астрологът предупреждава, че не всичко ще върви по план, затова знакът трябва да бъде търпелив, само така ще постигне успех. Щастливи дни за него ще бъдат 20 и 29 август, но трябва да внимавате на 24 и 25 август.

Козирог

Астрологът смята, че през целия август късметът е бил на страната на този земен знак. Такъв ще бъде и краят на лятото, към който Козирозите ще подходят отпочинали и с бистра глава. Звездите им изпратиха отличен шанс да коригират ситуацията в професионалната сфера и да рестартират, така че знакът ще започне нов бизнес с удоволствие.

Козирозите дори леко се отегчиха, защото не бяха свикнали да седят без работа. Новите събития, за които звездите ги готвят, ще бъдат ярки и успешни.

На свой ред от знака се изисква да може да взема информирани решения, да работи систематично и да защитава своите граници. Приятни дни в края на лятото ще бъдат 20 и 24 август. Трябва да сте по-внимателни към знаците на 22, 25, 28 и 30-о число.