Астрологът Василиса Володина смята, че едва към края на годината в живота на зодиакалните знаци ще се появи разбиране за всички промени, които са им се случили преди края на годината. Предполага, че не всички ще бъдат щастливи.

Астрологът каза, че най-трудните дни са периодът преди 20 октомври, когато са възможни недоразумения и конфликти. Като цяло 2024 година има много труден характер, който ще засегне целия зодиакален кръг. Амбициите няма да бъдат напълно задоволени, плановете ще бъдат разстроени. Но ноември ще донесе реванш.

Тези, които проявяват справедливост и честност във всеки въпрос, ще постигнат авторитет. Което ще бъде изразено и в парично изражение, което ще бъде важно в края на годината. Всеки, който иска да печели добри пари, ще получи този шанс, смята Володина. Особено от средата на октомври.

Но има и такива, които ще харесат резултатите от годината. Сред тях тя посочва три зодии, които ще имат истински късмет в края на есента. Докато други се опитват да се справят с есенния блус, тези късметлии ще са заети да събират плодовете на късмета. Сред тях, според астролога, ще бъдат Телец, Дева и Стрелец.

Телец

За този земен знак, за разлика от другите, октомври няма да е месец на провал. Напротив, той ще даде на Телец благоприятни условия за развитие, поставяне на нещата в ред и печалба. Телците ще могат да запазят спокойствие до най-големите студове, а спокойствието в душите им ще ги предпази от конфликти.

Володина вярва, че през ноември знакът може лесно да си позволи да излезе на публично място, пробвайки се в ролята на творец. Телците са в състояние да станат популярни в интернет и да привлекат вниманието на нови партньори.

Семейните представители на знака няма да се крият вкъщи, а ще изнесат цялата си фамилия пред обществото, давайки повод на всички, които ги познават, да завиждат. До 18 октомври те лесно ще разрешат всички проблеми с образованието и пътуването в чужбина. От 27 октомври до 30 октомври трябва да внимавате по пътищата. Ноември няма да донесе подобни проблеми.

Дева

Ако земният знак не се спъне в началото на месеца, тогава самата дама Късмет ще застане на негова страна. Целият месец октомври за Девите ще бъде белязан от финанси, както приходи, така и разходи.

След 18 октомври те ще могат да намерят нов източник на печалба, без да изразходват повече усилия и енергия за това, отколкото е възможно. И през ноември ще се разкрият всички възможности на Девата за укрепване на благосъстоянието.

В професионалната сфера от средата до късната есен Девата ще има късмет. Дните от 12 до 15 ноември ще бъдат особено приятни, включително и в личната сфера.

Представителите на знака могат да направят успешна покупка или да прекарат приятно време с децата си. Не си струва да поемате рискове или да спекулирате с каквото и да било, смята Володина. По-добре е да отделите време за учене или четене.

Стрелец

Според Володина огненият знак е сред фаворитите на октомври с добра причина. Започва период на консолидация на постигнатото в живота на зодия Стрелец, а в средата на месеца се обещава работа по редактирането на звездата. Струва си да разширите връзките си с хората, да създадете нови партньори и да подновите приятелствата си.

Володина вярва, че ще има промени в любовен план, но това ще се случи в края на есента. Романтичният период ще остане в миналото и ще се появи зависимост. А това означава нов етап от взаимоотношенията и нова работа върху тях.

Щастливият Стрелец обаче може да се справи с такава задача без усилие. И ще излезе от сезона още по-уверен от преди. Трансформацията на финансовата сфера в живота на знака ще приключи до средата на ноември.