Астрологът Тамара Глоба вярва, че в крайна сметка септември ще намали степента на лошо време, което целият зодиак срещна в началото на месеца.

Всички представители на зодиакалния кръг ще могат да се отпуснат и да се справят с трудностите. Резултатите от свършената работа ще бъдат положителни.

Глоба вярва, че по-мъдри решения и избори могат да направят трите зодии, за които септември може да донесе невиждан успех. Сред тях, преживели поредица от премеждия, са Девите, Скорпионите и Козирозите, които ще бъдат възнаградени за предишните си усилия. Астрологът обаче смята, че пътят към успеха ще е различен за всеки.

Дева

През септември любознателният знак ще започне активно да прави планове и да изчислява перспективи. Не всички от тях са предопределени да се сбъднат и самите Деви ще бъдат отчасти виновни за това.

Поради своята подозрителност и мнителност те могат да обидят членовете на семейството си, но звездите ще им помогнат да подредят всичко и да се справят с трудностите до последното десетилетие.

Глоба вярва, че по това време Девите ще се погрижат за финансовите въпроси и ще постигнат безпрецедентен успех в това. В резултат на това те ще могат да правят желани покупки, които са важни за цялото семейство. Знакът няма да спре да радва онези, които ги обичат до края на есента. А до края на септември Девите ще могат да реализират не само творчески, но и лични планове.

Скорпион

Септември, изглежда, няма да е особено приятен месец за водната зодия, защото противоположният пол ще вдигне оръжие срещу нея. Скорпионите ще трябва да подобрят професионалното си ниво, както и да се борят с множество интриги зад гърба си, които ще се водят от конкуренти и недоброжелатели.

В края на месеца всичко ще се нормализира, смята астрологът. Освен това знакът ще бъде успешен. В същото време Глоба съветва да бъдете внимателни към приятели и близки, особено към децата, които ще страдат от септемврийската негативност.

Не трябва да хвърляте гневни думи, в противен случай хората, които се грижат за вас, могат да си тръгнат. Със сдържаност звездите гарантират на Скорпионите изпълнението на всичките им планове.

Козирог

За земния кардинален знак септември беше месец на много събития. На първо място, според Глоба, те ще засегнат интелектуалната сфера и ще бъдат свързани с творчески проекти.

Преживели две десетдневки на хаотични и неконтролируеми събития, които ще достигнат своя връх на 18 септември, по-уверените Козирози ще навлязат в третата декада.

Глоба смята, че основните разходи за месеца ще бъдат свързани с деца, отдих и здраве. Има много разходи за почивки и лични отношения. Но те не пречат на успеха в професионалната сфера. И в самия край на месеца ще дойде помощ от приятели. Козирозите ще изпитат чувство на свобода и ще получат възможности в личната сфера.