Краят на юли ще бъде емоционален и амбивалентен месец за представителите на всички зодии. Според астролога Василиса Володина през този период всеки ще може да намери време за нежност и активност.

В същото време за представителите на три съзвездия времето ще бъде изпълнено с щастие и богатство, а животът с ярки цветове.

Телец

Телците вече са успели да реализират няколко големи проекта през тази година, така че в края на юли 2024 г. най-накрая ще могат да се отпуснат и да помислят за себе си.

Времето е подходящо за общуване с приятели, като е по-добре да са по-възрастни приятели. За да започнете активно действие, е по-добре да обедините усилията си, отколкото да действате сами.

Освен това краят на юли е подходящ за активен спорт, пътуване, туризъм и семейни дейности. От 26 юли ще се отвори възможността да печелите пари и това може да стане, без да напускате дома.

Рак

Краят на юли 2024 г. ще бъде много приятно време за Раците. Представителите на тази зодия ще искат да се поглезят и да се насладят на релакс след тежката работа. Можете да похарчите част от парите за себе си и за вашите близки, за да се забавлявате.

Можете да промените имиджа си, да актуализирате гардероба си или да отидете на почивка.

Заредени с вътрешна енергия, Раците ще привлекат щастие и богатство в последните дни на отиващия си месец.

Везни

Редът ще цари около Везни в края на юли 2024 г. Представителите на това съзвездие ще затворят всички неотложни въпроси и най-накрая ще могат да се отпуснат.

През този период на Везните ще им хрумват амбициозни мисли, но астрологът не препоръчва да се правят резки движения.

Краят на месеца е идеален за шумни забавления и почивка в големи компании, творчески проекти и други приятни неща.