Австралийският астролог Анджела Пърл смята, че краят на лятото ще бъде спокоен, но двусмислен период. Сложността му ще се състои в постепенния преход от ваканция към работа на фона на подаръците на съдбата, поднесени от звездите.

Всичко това може да извади зодиакалните знаци от обичайния им ритъм на живот, така че от средата на лятото до есента си струва да се подготвите предварително.

Астрологът вярва, че някои от зодиите ще успеят да се адаптират към настроението на месеца и няма да им се налага да се оплакват, когато се върнат на работа. Говорим за три знака на зодиака - Телец, Водолей и Риби.

Телец

Звездите съветват земния знак да обърне внимание на семейството. Колкото повече представителите на знака започват да прекарват време с любимите си хора, толкова по-щастливи ще бъдат в други области на живота. Пърл вярва, че въпросът е в енергията, която Телецът ще попълни със семейството си.

Подкрепата и съветите на роднини ще помогнат на Телците да достигнат ново професионално ниво и връщането им към активна работа ще бъде лесно.

В допълнение, звездите ще помогнат на представителите на знака да се справят с всякакви трудности, като същевременно получават значителни финансови ползи за себе си. Астрологът смята, че до края на лятото няма да има проблеми.

Водолей

Една въздушна зодия, която вече се чувства страхотно през лятото, може да очаква много приятни моменти до самия край на сезона. Пърл вярва, че основната дейност в живота на Водолеите през този период ще се премести в професионалната сфера. Събитията в работната среда ще бъдат богати и жизнени.

Астрологът прогнозира, че в бъдеще Водолеите ще се изправят пред нови предизвикателства, но ще успеят да се справят с тях, използвайки не само натрупания опит, но и помощта на колеги. Около представителите на знака ще се сформира нов професионален екип, с който Водолеите да постигнат успехи през следващия сезон.

Риби

Известен със своята артистичност и нестандартни идеи, знакът ще събере вдъхновение за бъдещи проекти това лято. Самата лятна атмосфера ще помогне на Рибите да придобият необходимите впечатления, така че знакът да стигне до ново разбиране за това, което иска да прави.

От друга страна, вярва Пърл, Рибите могат да си спомнят мечти и амбиции, които са били забравени в рутинната надпревара в работата.

Втората половина на лятото ще даде възможност на знака да преосмисли целите си и също така ще даде шанс да ги реализира. Основното е да не се страхувате от мащаба на планираното, тогава късметът ще бъде на страната на Рибите, обобщава астрологът.