Началото на есента, първият месец от сезона, ще донесе много положителни промени за всички знаци на източния календар. Това е време на обновление и промяна, когато всеки може да усети как светът около него предлага нови възможности.

Енергията на есента ще помогне за възстановяване на вътрешния баланс, както и за укрепване на отношенията с близките. Септември ще бъде месец, в който мнозина ще могат да се освободят от минали тревоги и да започнат да се движат в нова посока. Този период ще бъде особено успешен за родените в годината на Плъха, Тигъра, Змията и Петела.

Тези зодии ще могат да усетят как късметът и благоприятните промени ги съпътстват във всяко начинание.

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

За родените в годината на Плъха първият месец на есента ще донесе дългоочаквано облекчение от емоционалното бреме. През септември 2024 г. отношенията с другите ще станат много по-хармонични, което ще позволи на Плъховете да се съсредоточат върху личностното си израстване.

Септември ще бъде отличен период за възстановяване и разгръщане на творческия ви потенциал. Като са позитивни, Плъховете ще могат да използват целия есенен период, за да достигнат нови висоти.

Енергията на този месец ще помогне за укрепване на съществуващите връзки и установяване на нови, които ще се окажат изключително полезни в бъдеще. Астролозите препоръчват да се обърне специално внимание на възстановяването на вътрешния баланс и хармония.

Тигър (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Септември 2024 г. за Тигрите ще бъде време за укрепване на връзките и възстановяване на контактите, изгубени през летните месеци. Този месец ще им даде възможности да общуват с тези, които наистина ги ценят и подкрепят.

Важно е да се обградите с хора, които вдъхновяват и изпълват живота на Тигрите със смисъл. Откритостта и желанието да споделите чувствата си ще помогнат за създаването на още по-силни и по-доверчиви отношения.

Тигрите също могат да очакват значителен напредък в кариерата и нови професионални предложения. Препоръчително е да поемете инициативата за укрепване на връзките и отваряне към нови възможности.

Змия (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Змиите ще почувстват прилив на вътрешна сила и енергия през септември 2024 г. Този месец ще бъде време на прераждане и обновяване, когато Змиите ще могат да свалят старата си кожа и да започнат нов живот с нова сила.

Кариерата ви ще върви нагоре, а отношенията с близките ще се заздравят. Септември ще им донесе нови виждания за света около тях и ще им позволи да видят познатите неща от друга гледна точка. Средата ще остане същата, но Змиите ще могат да внесат повече ред и хармония в живота си.

На змиите се препоръчва да използват енергията на месеца за лично израстване и подобряване на условията на живот.

Петел (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

За родените в годината на Петела септември 2024 г. ще бъде месец на семейно събиране и хармония в дома. След тежката работа е време да се насладите на топлината на дома и да прекарате повече време със семейството си.

Петлите ще могат да укрепят семейните връзки, като организират романтични вечери и прекарват повече време с децата си. Септември ще им донесе успехи и в работата, но най-важното е разбирането, че семейството е изворът на най-ярките и топли спомени.

На Петлите се препоръчва да използват септември, за да създадат уютна и хармонична атмосфера в къщата.