Астролозите смятат, че с настъпването на септември трябва да очакваме голям брой събития. Освен това не всички ще бъдат лоши, но ще трябва да анализирате поведението си, да проучите обстоятелствата и да разберете какво очаква Вселената от определен зодиакален знак.

Звездни експерти смятат, че три зодии според китайския хороскоп ще бъдат на върха - Плъхове, Кучета и Змии, които ще могат да се справят с всички тънкости на септемврийското настроение. През целия месец те няма да имат проблеми с финансите или здравето, а в семейството ще останат стабилни отношения.

Плъх (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Родените в годината на Плъха могат да разчитат, че парите ще дойдат при тях в началото на есента. Усилията в професионалната сфера ще се отплатят, а увеличението на джобните разходи за Плъховете ще бъде значително. Астролозите съветват да не мислите, че няма да има достатъчно пари, за да реализирате това, което искате - бонус или допълнителни допълнителни пари ще помогнат за това.

Знакът трябва да помни, че хората около него са не по-малък ресурс от другите средства. След като са получили подкрепа, Плъховете ще могат да се справят с всякакви задачи и да поемат рискове, където другите не смеят. В края на месеца можете да намерите време за почивка сред природата и да попълните енергийните си запаси.

Куче (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Представителите на тази зодия ще имат голям успех, ако не са щедри в дългове към познати. В противен случай той ще бъде на върха на възможностите си и ще сипе идеи наляво и надясно, предизвиквайки завист сред враговете си и привличайки все повече поддръжници. Кучетата ще могат трезво да оценят своите възможности и да се справят със задачите с гръм и трясък.

В резултат на това ги очаква не само успех и слава, но и печалба. Освен това семейните дела ще се подобрят, а женените представители на знака може да преживеят попълнение в семейството. Астролозите съветват да не пилеете пари напразно и да бъдете деликатни при оценката. Тогава септември ще мине максимално добре.

Змия (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Септември ще посрещне основните работохолици на зодиака като месец на плодородието. Змията ще бъде посетена от прекрасни идеи, проектите ще се възприемат като подарък от съдбата и на такава вълна знакът ще може да се придвижи напред към нови висоти. 

Освен това опитът и знанията на Змиите ще им помогнат да разпределят правилно акцента между личната и професионалната сфера, така че нито една от тях да не пострада.

Съвети от звездни експерти: не вземайте решения въз основа на емоции, вземете предвид всички плюсове и минуси и тогава новините във всеки аспект от живота ще бъдат само приятни.