2022 година на Тигъра ще бъде повратна за пет знака на зодиака. През тези 12 месеца ще се случат събития, които ще засегнат живота им до 2025 г. включително. Кои ще са късметлиите?

ОВЕН

Всички усилия на Овните, които отделят много време и енергия за работа, най-накрая ще започнат да се отплащат. Нов източник на доходи е абсолютно гарантиран. Струва си да изчакате и попълнение към семейството.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците също трябва да чакат мечтана работа, както и неземна любов. Представителите на знака ще могат да подобрят живота си значително.

ЛЪВ

Можете да започнете нов глобален бизнес - на всичките ви идеи ще се вдъхне живот и ще бъдат успешни. Лъвовете през следващите пет години ще бъдат придружени от небивал късмет.

СКОРПИОН

За да не се поддадат на изкушението и да не затънат в лоша история, Скорпионите трябва да обърнат повече внимание на любимия си човек. Проблемите могат да бъдат избегнати и от тези, които се грижат за своята карма.

ВОДОЛЕЙ

Романтично приключение очаква представителите на знака. Любовта ще бъде толкова силна, че Водолеят ще се откаже от най-ценното – свободата. Сигурно ще има сватба, но тя ще бъде само радост за вас.